Old-fashioned Love Trio

Lyssna på albumet “Då är Nu” på Spotify!

Ösigt och virtuost i allt från svängig tradjazz till finstämda kärleksballader och egenskriven retro-swing

Hans-Inge ”Singe” Magnusson är en virtuos och välrenommerad pianist med hjärtat i swingmusiken, där han inspirerats av pianister som Teddy Wilson och Art Tatum.

Erik Berndalen, universitetsadjunkt vid Musikhögskolan i Malmö, har turnerat flitigt med Gunhild Carling och framträtt i ett tiotal europeiska länder samt i Japan, Australien och USA. Han har mottagit Svenska Tradjazzföreningens Louis Armstrong-stipendium och odlar en lyrisk och innovativ trumpetstil inspirerad av Bobby Hackett och Chet Baker.

Marcus Rostedt är en trumslagare, utbildad på Rytmiska Musikkonservatoriet i Köpenhamn, som genom åren har spelat med en mängd olika artister såsom Claes Janson, Lill-Babs, Hal Galper och Chip Taylor med flera.

JosefinBjörk Werner Swing Orchestra

Tänd kandelabrarna och kliv in i vårt ball room! Josefin Björk Werner Swing Orchestra lyfter taket! Storbandet består av 9 virtuosa proffsmusiker för de stora scenerna, riktigt festliga event och dans! Orkestern är unik genom att spela swing från den medryckande tidiga eran, och vara det enda lett av en kvinnlig bandledare, kompositör och sångerska.

Musikalisk ledare, kompositör och arrangör är Erik Berndalen. Erik är utöver en välrenommerad jazztrumpetare även universitetsadjunkt i musikteori på Musikhögskolan i Malmö, och han har skrivit arrangemang för både symfoniorkestrar och internationella storband.

Ensemble efter tillfälle

Josefin spelar alltid med virtuosa och extremt svänginga medmusiker i konstellationer som anpassas efter tillfället!