Josefin & Erik med vänner

Det samspelta glada paret uppträder i allt från duo till stor orkester, och delar passionen för swing och den tidiga melodiska jazzen.
Erik är universitetsadjunkt på musikhögskolan i Malmö,  och är multiinstrumentalist med trumpet som huvudinstrument. Han har framträtt som solist i ett tiotal europeiska länder, samt Japan, Australien och USA.
Erik är arrangör och kompositör och har komponerat Kungens officiella jubileumsmarsch för firandet av 50 år på tronen.
Josefin & Erik ger en glad och ösig, tillika varm och hjärtlig atmosfär vid varje konsert.

Old-fashioned Love Trio

Lyssna på albumet “Då är Nu” på Spotify!

Ösigt och virtuost i allt från svängig tradjazz till finstämda kärleksballader och egenskriven retro-swing

Hans-Inge ”Singe” Magnusson är en virtuos och välrenommerad pianist med hjärtat i swingmusiken, där han inspirerats av pianister som Teddy Wilson och Art Tatum.

Marcus Rostedt är en trumslagare, utbildad på Rytmiska Musikkonservatoriet i Köpenhamn, som genom åren har spelat med en mängd olika artister såsom Claes Janson, Lill-Babs, Hal Galper och Chip Taylor med flera.

Josefin Björk Werner Swing Orchestra

Tänd kandelabrarna och kliv in i vårt ball room!

Josefin Björk Werner Swing Orchestra lyfter taket! Storbandet består av 9 virtuosa proffsmusiker för de stora scenerna, riktigt festliga event och dans! Orkestern är unik genom att spela swing från den medryckande tidiga eran, och vara det enda lett av en kvinnlig bandledare, kompositör och sångerska.

Musikalisk ledare, kompositör och arrangör är Erik Berndalen. Erik är utöver en välrenommerad jazztrumpetare även universitetsadjunkt i musikteori på Musikhögskolan i Malmö, och han har skrivit arrangemang för både symfoniorkestrar och internationella storband.

All star sextett

Josefin backas upp av södra Sveriges svängigaste jazzmusiker. Bandet är inspirerat av 30-talets glada ös, och Billie Holliday och Teddy Wilsons repertoar, spelad med lekfull virtuositet. Flitigt anlitade till internationella Swing Dance event, men även till konsert och fester.

Ensemble efter tillfälle

Josefin spelar alltid med virtuosa och extremt svänginga medmusiker i konstellationer som anpassas efter tillfället!